Mikki Molenaar Pupil van de week

RIJSOORD – De tweede vrouwelijke pupil van de week van het seizoen 2018 – 2019 is Mikki Molenaar. Mikki werd vanavond aan het einde van de training door jeugdvoorzitter Arie Lodder uitgenodigd.

Mikki speelt in MO11-1 en staat links back, maar zij staat ook wel eens een wedstrijdje te keepen en dat doet ze ook niet onverdienstelijk. Mikki is op voetbal gegaan, omdat zij voetballen en het samen spelen met andere meiden leuk vindt. Als je aan Mikki vraagt wie haar favoriete speler is, dan hoeft zij daar niet lang over na te denken: Cristiano Ronaldo.

Vraag je naar haar favoriete voetbalclubs, dan is het lastig kiezen. Dus noemen we ze gewoon alle drie: natuurlijk de club waar Cristiano Ronaldo het shirt van draagt Juventus. Zoals bijna alle spelers van V.V. Rijsoord is ook Feyenoord favoriet. Maar uniek is Mikki zeker omdat ook de club uit Amsterdam Ajax favoriet is. Misschien heeft het iets te maken met de roots van haar vader.

Aanstaande zaterdag krijgt Mikki een kijkje achter de schermen van een thuiswedstrijd van het eerste team van V.V. Rijsoord, als ze aantreden tegen Poortugaal. En dat zal zeker een spannend potje worden, want het is dringen in de top 3 van de competitie. Wij wensen haar heel veel plezier komende zaterdag!