Scheidsrechterstraining: 10 april vanaf 19.00 uur

Uitnodiging scheidsrechterstraining

RIJSOORD – De Scheidsrechtervereniging Drechtsteden (SVD) nodigt alle KNVB-, verenigings- en aspirant scheidsrechters uit voor een specifieke en unieke training die wordt gegeven door de 2 betaald voetbal scheidsrechters,
 actief in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie en tevens wekelijks aangesteld als 4e man en/of VAR

Christiaan Bax en Marc Nagtegaal

op woensdagavond 10 april vanaf 19.00 uur

op het ASWH-complex, Sportpark Schildman, Reeweg 75, 3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden mag maar is niet verplicht. Minimum leeftijd: 16 jaar.
 Klik voor het programma op de uitnodiging.

Deze clinic is geheel gratis en toegankelijk voor alle KNVB- en verenigingsscheidsrechters uit de regio Drechtsteden. Dus ook voor scheidsrechters van V.V. Rijsoord, die hierbij van harte zijn uitgenodigd. Op deze avond zullen Christiaan en Marc, beiden vanaf hun eerste schreden als scheidsrechter lid van de SVD, een specifieke scheidsrechters training verzorgen. De training zelf begint om 19.45 uur en er zijn kleedkamers beschikbaar om om te kleden en na afloop te douchen. Aansluitend is er gelegenheid met Christiaan en Marc van gedachten te wisselen over allerlei zaken waar je als (club-)scheidsrechter binnen en buiten het veld tegenaan kan lopen en hoe daar mee om te gaan.

Met nadruk stellen we dat dit beslist geen actie is om KNVB-scheidsrechters te werven. We willen geïnteresseerden kennis laten nemen van de trainingsmogelijkheden die de SVD zijn leden elke woensdagavond biedt onder de deskundige leiding van onze gediplomeerde trainer Jan Tempelaar die zelf jarenlang op het allerhoogste amateur niveau heeft gefloten en nog steeds in de hogere klassen actief is als arbiter.

Wij zien jullie (scheidsrechters) graag op woensdag 10 april!