Kom ook naar de Clubvoetbaldagen op V.V. Rijsoord

Drie gave voetbaldagen bij V.V. Rijsoord van 22 – 24 juli!

RIJSOORD – Lekker voetballen, plezier maken met (nieuwe) voetbalvrienden en genieten van de topsfeer; dat zijn de Clubvoetbaldagen bij V.V. Rijsoord. Het thema dit jaar is Brazilië. Je gaat kennismaken met de Braziliaanse sferen en hoe de topspelers uit dit land trainen. En natuurlijk zit er een toernooi in het programma. Dit jaar zijn de Clubvoetbaldagen op 22, 23 en 24 juli.

Mis de vroegboekactie niet
Wegens succes is de speciale actie voor snelle inschrijvers met twee weken verlengd t/m 31 maart! Schrijf je je in voor 31 maart dan worden namelijk Naam + rugnummer (t.w.v. €12,50) kosteloos gedrukt op het shirt. Zo loop je straks echt in een uniek en stoer shirt tijdens de dagen in juli.

Schijf je meteen in!
 Alle voetballers van 6 t/m 13 jaar kunnen meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van V.V. Rijsoord.

Schrijf je alleen of met je teamgenoten in via https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-vvrijsoord/ want VOL is VOL. De eerste zes enthousiastelingen zijn al aangemeld!

Downloaden Flyer Rijsoord 2019