Penaltybokaal

Ivy-Jules en Lennard door naar finale Penaltybokaal

RIJSOORD – Zaterdag 16 maart 2019 waren de Fortnite dansjes niet van de lucht op de tribune van V.V. Rijsoord. De jonge voetballertjes van JO9-2 en JO9-3 gingen zich namelijk opmaken voor de penaltybokaal dus die moesten nog even wat zenuwen weg dansen.

Onder het toeziend oog van een drone in de lucht begonnen de spelers van trainer Rutger aan de strijd met reserve keeper Joep Nooteboom. Ondanks de harde zijwaartse wind waren er veel mooie schoten te zien. Uiteindelijk wisten zowel Ivo van Steenbergen als Ivy-Jules Vernooij hun twee strafschoppen te verzilveren. Een mooie man-vrouw finale. Ivo en Ivy wisten het spannend te houden want beide spelers misten hun derde penalty. Ivy wist haar zenuwen als eerste onder controle te krijgen en kan zich gaan opmaken voor de finale aan het eind van het seizoen. Van harte!
De tijd in de rust begon vervolgens te dringen en de spelers van JO9-3 van trainer Marco Bazen moesten nog gaan starten. En alsof ze er rekening mee hielden, was deze strijd minder spannend, mede door het scherpe keeperswerk van Joep. Onder toeziend oog van zijn (groot) ouders wist Lennard op den Brouw als enige zijn strafschop wist te scoren en daarmee de finale te bereiken. Gefeliciteerd Lennard!