Tim van der Heijden Pupil van de Week

RIJSOORD – Op 16 maart, tijdens de wedstrijd Rijsoord – BVCB, is Tim van der Heijden de pupil van de week .
Tim werd afgelopen dinsdagavond aan het einde van de training door jeugdvoorzitter Arie Lodder uitgenodigd. Tim vindt een teamsport erg leuk, omdat er met elkaar gewonnen en verloren wordt. Dit is ook de reden dat Tim op voetbal zit. Tim speelt in de JO11-1 en speelt op de positie midden achter. Als Tim wat ouder is wil hij heel graag profvoetballer worden. Hij heeft twee favoriete voetbalclubs: Barcelona en Real Madrid. Speler van Napoli, Koulibaly, is de favoriete speler van Tim.

Aanstaande zaterdag krijgt Tim een kijkje achter de schermen van een thuiswedstrijd van het eerste team van V.V. Rijsoord. Wij wensen hem heel veel plezier komende zaterdag!