Penaltybokaal 2019/2020

JO9-2 en JO9-3 maken zich op voor Penaltybokaal

RIJSOORD – Zaterdag 16 maart, tijdens de rust van de wedstrijd Rijsoord – BVCB, mogen de spelers van JO9-2 en JO9-3 zich opmaken voor hun pogingen vanaf de penaltystip. De grote vraag is: wie kwalificeert zich voor de grote finale aan het einde van het seizoen? Zaterdag rond 15.30 uur weten we meer.

Tijdens de rust bij de wedstrijden van het eerste elftal strijdt de jeugd van V.V. Rijsoord om de felbegeerde titel ‘Penaltykoning/in 2018/2019’. Elke thuiswedstrijd wordt een team geselecteerd en mogen alle spelers van dat team twee strafschoppen nemen. Degene die dit het beste doet, wordt aan het einde van het seizoen uitgenodigd voor de finale. Behalve het nemen van de strafschoppen lopen de pupillen bij aanvang van de wedstrijd ook nog samen met de spelers van het eerste elftal het veld op.