Spelersperikelen

Spelersperikelen

RIJSOORD – In deze periode voert Rijsoord gesprekken met selectiespelers en van een groot aantal selectiespelers hebben we al ja-woord gekregen. Zij zijn ook volgend jaar actief op het welbekende “kraaiennest”.

Berry de Groot, Romain van Bruggen, Desley de Wolf, Mike van Dongen, Melvin Zaalman, Stephan Ooms, Jimmy van der Vaart, Casper Gerritse, Stefan Havelaar, d’Angelo Silva, Sander Top en Rick Drenth blijven ook volgend seizoen voor Rijsoord uitkomen. Met een aantal spelers zijn de gesprekken nog niet afgerond, maar hopen we natuurlijk ook dat deze behouden blijven voor de club.

Afscheid nemen doen we echter ook. Mike van Gool heeft namelijk aangegeven dat dit zijn laatste seizoen als actief voetballer zal zijn. Een mooie voetbalcarriére wordt bij ons afgesloten. Iets waar we zeker nog op terug zullen komen, want dat verdient een speler met een onwaarschijnlijk moyenne van bijna 1 doelpunt per gespeelde wedstrijd in de zeven seizoenen dat Mike bij ons actief is. In het kielzog van Mike heeft ook Ard Hartman besloten te gaan stoppen met voetballen. Opspelende en terugkerende blessures hebben hem tot deze beslissing gebracht. Tevens hebben we al kunnen lezen dat Zepp Jacobs, die afgelopen zaterdag zijn visitekaartje in Brielle af gaf door de 0-1 te scoren, zal kiezen voor een nieuwe uitdaging bij datzelfde V.V. Brielle.

Vanaf deze plaats willen wij Mike, Ard en Zepp alvast hartelijk danken voor hun inzet voor onze mooie club. We zullen elkaar zeker tegen blijven komen, op het veld of langs de lijn.