Bekijk hier de winnende lotnummers

44e Seniorendag, mooi feest!! Kijk hier of je gewonnen hebt!

RIJSOORD – Donderdag 28 februari wisten weer veel senioren de weg (weer) te vinden naar de kantine van V.V. Rijsoord. Daar vond voor de 44e keer de jaarlijkse seniorendag plaats. De organisatie heeft veel arbeid verricht en hebben er alles aan gedaan om er topdag van te maken. Hoewel het programma om 14:00 uur zou beginnen werden de eerste stoelen al om 12:00 uur bezet door enthousiaste senioren. Zoals te doen gebruikelijk trapte presentator Alfred Kooiman de dag af in goed gezelschap van Prinses Mariëlle en de Rezoordse Kraai. Namens het gemeentebestuur voerde Loco burgemeester Henk van Os het woord en het babbelmoment werd afgesloten door Prins Kraai en zijn gevolg.

Als eerste artiest trad Marco den Hollander op, na 3 minuten liep een groot gedeelte van de aanwezigen in de polonaise. Hierna volgde een optreden van Shanty koor Buitengaats uit Zwijndrecht. De zeemansliederen werden uit volle borst meegezongen. De warme maaltijd heeft altijd wat voeten in aarde, maar uiteindelijk had een ieder een welgevuld bord met stampot. Voor, tijdens en na het diner was een optreden van de Rotterdamse Wannabiezz, in één woord geweldig. De leuke humor, Rotterdamse liederen en ouderwetse meedeiners deden het goed.

Uitslag van de grote verloting
1e prijs nummer 0666,
2e prijs nummer 0238,
3e prijs nummer 1771,
4e prijs nummer 3221
5e prijs nummer 3442,
6e prijs nummer 3234,
7e prijs nummer 4312,
8e prijs nummer 1711
9e prijs nummer 1872,
10e prijs nummer 4520,
11e prijs nummer 2802,
12e prijs nummer 4706.

Echtpaar van het jaar.
Zoals elk jaar is het hoogtepunt van de seniorendag de verkiezing van de man/vrouw van het jaar. Dit jaar werden Dirk en Jeanne Schuitemaker tot echtpaar van het jaar gekozen. Een meer dan verdiende verkiezing. Beide hebben gedurende 46 jaren hun vrije tijd besteed aan V.V. Rijsoord. Het jeugdhome werd gekscherend weleens de huiskamer van de familie Schuitemaker genoemd. Leider, jeugdvoorzitter, deelname aan het jeugdbestuur, activiteitencommissie, wassen, vegen, sinterklaas, kerstavonden, altijd kon en kan er een beroep op deze supervrijwilligers worden gedaan. Na het voorlezen van de oorkondes en het overhandigen van het eremetaal door PrinseS Marielle was daar de volgende verrassing. Alle kinderen en kleinkinderen en familie kwamen Jeanne en Dirk feliciteren.

Bekijk hier de foto’s

Dankjewel!
Een seniorendag wordt naast de inzet van veel vrijwilligers ook ondersteunt door veel sponsors.
Continental Fruit Boni
MILOT Reizen
Van Ooijen Citrus BV
Thuis in Ridderkerk
En dan zijn er nog sponsors die niet genoemd willen worden.
Allen hartelijk dank!