44e Seniorendag een succes!

44e Seniorendag weer een enorm succes

RIJSOORD – Op 28 februari was het volop feest in de kantine van V.V. Rijsoord. Ruim 230 gezellige mensen hadden hun weg naar het kraaiennest gevonden en genoten van optredens van onder andere Marco de Hollander, Andy Dellenoy, het Shantykoor en een lekker Rotterdamse dinnershow van de Wannebiezz. Loco burgemeester Henk van Os opende de middag en wenste iedereen veel plezier. Natuurlijk ontbraken ook de tombola en een lekkere maaltijd niet. En werden de bij iedereen bekende Sjaan en Dirk Schuitemaker uitgeroepen tot man en vrouw van het jaar. Dat behoeft geen verdere uitleg, want Sjaan en Dirk doen al heel lang ontzettend veel voor de club en voor de jeugd in het bijzonder. Daar werden ze terecht voor in het zonnetje gezet.

Bedankt vrijwilligers en sponsoren!
Een dag als deze is alleen mogelijk dankzij de inzet van tal van vrijwilligers en niet te vergeten de onmisbare sponsoren. Er gaat heel wat voorbereiding aan vooraf en ook op de dag zelf is het voor en achter de schermen hard werken om het iedereen naar de zin te maken. Dat al die vrijwilligers het met plezier doen straalt er ook vanaf. We zijn dan ook trots op deze kanjers. Zij verdienen een groot applaus en dank-je-wel!

Even de sfeer proeven of opnieuw beleven? Bekijk hier de foto’s