Nijssen stopt bij V.V. Rijsoord

Marco Nijssen stopt eind van het seizoen bij V.V. Rijsoord

RIJSOORD – In de tijd van gesprekken voor komend seizoen heeft assistent-trainer Marco Nijssen te kennen gegeven te gaan stoppen bij Rijsoord. Dat vinden we bijzonder jammer, maar uiteraard respecteren we de keuze van Marco. Marco heeft er dan zeven seizoenen opzitten bij Rijsoord. De eerste vier jaar als speler en de laatste drie seizoenen als assistent-trainer. Als je zolang bij een club actief bent geweest, is zo’n keuze niet eenvoudig. Rijsoord wil Marco in ieder geval  bedanken voor zijn inzet en loyaliteit voor onze, en inmiddels ook zijn, club. Zijn ervaring en betrokkenheid zal zeker gemist worden. Hij hoopt dit seizoen in ieder geval met een kampioenschap af te kunnen sluiten en zal daar de komende maanden zijn uiterste best voor blijven doen. Hij sluit overigens niet uit dat hij in de nabije toekomst weer “iets” zal oppakken binnen de “voetbalwereld”.