Chocolade-actie van start

Chocolade-actie weer van start

RIJSOORD – Inmiddels hebben alle jeugdspelers t/m O13 een tasje met 10 chocoladerepen ontvangen. Voor het zesde jaar op rij maakt onze gewaardeerde sponsor van Noppen Chocolade atelier uit Ridderkerk deze overheerlijke actie mogelijk. En dit jaar is er een nieuwe smaak aan het assortiment toegevoegd: karamel/zeezout. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen (lees: voorgeproefd) dat deze niet te versmaden is.

En nu is het zaak om zoveel mogelijk chocolade repen te verkopen. Jullie kunnen kiezen uit: puur, melk, wit en karamel/zeezout. En de prijs per reep is € 2,50. Als iedereen 10 repen verkoopt, dan geven we weer een mooie boost aan de verbouwing van de kleedkamers.

Ben je snel door je voorraad heen? Dan kun je via de bestellijst extra repen bestellen.

Of wil je voor je collega’s of je zakenrelaties repen bestellen? Dan kan dat natuurlijk ook!

Download hier de bestellijst en lever deze in op het jeugdsecretariaat bij Hilda Urban of Natascha Lommel, die maken het dan voor je in orde. De actie loopt tot en met 4 april.
Voor bestellingen of meer informatie kun je ook contact met ons opnemen via secretaris@vv-rijsoord.nl.

Als jullie je repen verkocht hebben hoeven jullie niet te wachten tot de sluitingsdatum om het geld in te leveren. Jullie kunnen dat doen tussen 18.30 en 19.30 uur op het jeugdsecretariaat bij Hilda Urban of Natascha Lommel.
Zij zijn er op de volgende data:
• Donderdag 12 maart
• Donderdag 14 maart
• Maandag 18 maart
• Woensdag 20 maart
• Dinsdag 26 maart
• Woensdag 27 maart
• Maandag 1 april

Word jij de chocoladeverkoper van 2019?
Voor degene die de meeste chocoladerepen verkoopt hebben wij een leuk cadeau. Wie er met de titel ‘Chocoladeverkoper 2019’ vandoor gaat, maken we bekend tijdens de chocoladebingo op donderdag 4 april vanaf 19.00 uur.

Veel succes met de verkoop en alvast super bedankt voor jullie inzet!