Pupil van de Week: Sem Urban

Pupil van de Week Sem Urban: puntenverlies kon de pret niet drukken

RIJSOORD – Op 2 februari een natte kille dag, maar dat maakte Sem Urban niet uit, was Sem pupil van de week. Om half 2 kwam hij samen met zijn ouders en broer naar de bestuurskamer. Een beetje zenuwachtig was hij wel gaf hij toe, maar hij had er heel veel zin in. Na wat gedronken te hebben en een korte uitleg over wat hij allemaal ging doen en kon verwachten voor, tijdens en na de wedstrijd Rijsoord – Heinenoord, kwam Ed Bestebreurtje Sem ophalen. Sem liet zich niet kennen tijdens de warming-up met de spelers van Rijsoord. Rondrennen en een balletje overtikken was aan Sem wel besteed.

Na nog een positief praatje en een tactiek bespreking in de kleedkamer met de spelers, werd Sem naar de scheidsrechters gebracht. Samen met de scheidsrechter en de spelers kwam Sem het veld op. Sem mocht als eerste proberen het eerste doelpunt te maken voor Rijsoord en dat lukte hem heel goed. Hij liep alle spelers van Heinenoord voorbij en kwam vlak voor de keeper van de tegenstander te staan . Met een goede linkse scoorde hij een heel mooi doelpunt.

Tijdens de wedstrijd zag Sem vanuit de dug-out dat Rijsoord de rust in ging met een 1-0 voorsprong. In de kleedkamer werd er nog wat tactiek besproken en er werd harde muziek gedraaid. De 2de helft verliep het voor Rijsoord minder goed en hebben ze met 1-2 verloren, best jammer vond Sem.

Na de wedstrijd is Sem nog wel meegegaan naar de kleedkamer, waar volgens Sem de wedstrijd werd nabesproken en waar ook wel op elkaar werd gemopperd. Maar het positieve was ook dat spelers aangaven dat ze helaas hadden verloren, maar dat ze de volgende keer weer alles op alles gaan zetten om de punten te pakken. Na de wedstrijd kreeg Sem uit de handen van Desley de Wolf een certificaat en uit de handen van Mike van Gool een bal met de handtekeningen van de spelers van Rijsoord erop.

Bekijk hier alle foto’s