Dion Ritmeijer door naar finale Penaltybokaal

Dion Ritmeijer winnaar Penaltybokaal

RIJSOORD – Zaterdag 2 februari was het tijdens de rust van de wedstrijd Rijsoord 1 – Heinenoord1, de beurt aan JO10-1 om te strijden voor een plaats in de finale van de penaltybokaal. Maar eerst mochten ze mee het veld op met de mannen van Rijsoord 1. Na een supersprint was het wachten op de rust.

Uitgelaten liepen de jongens het veld op na het fluitsignaal van de scheidsrechter, vastberaden om het reservekeeper Frank Stout moeilijk te maken. Frank stond geconcentreerd in het doel en was vooraf gewaarschuwd voor de mannen die erom bekend staan de hoeken goed op te zoeken. Alle jongens mochten 2 keer schieten en na ronde 3 bleven er 2 jongens over, namelijk Dion Ritmeijer en Ferre Klootwijk. De jongens waren beide van plan om te winnen. In de vierde ronde kwam de bal bij beide jongens niet in het doel. In de vijfde ronde scoorden ze allebei, dus het werd erg spannend. In de zesde ronde scoorde Dion met een mooi schot en Ferre helaas niet. Zo plaatste Dion zich voor de finale van de penaltybokaal.

Gefeliciteerd Dion, we zien je in de finale aan het einde van het seizoen! En mannen van JO10-1, top dat jullie er allemaal weer waren.

 

Bekijk hier alle foto’s