Sem Urban Pupil van de Week

Sem Urban Pupil van de week

RIJSOORD – Op 2 februari, tijdens de wedstrijd Rijsoord – Heinenoord, is Sem Urban Pupil van de Week. Het voetballen zit Sem in het bloed. Ook zijn vader heeft gevoetbald, zijn broer Anthon voetbalt bij Rijsoord en zijn moeder is als vrijwilliger actief bij de club. Sem is van jongs af aan al gek op voetballen. Sem speelt dit seizoen in de JO 11-2 op de positie half links. Zijn vader vindt hem een geweldige linker. Het leek even er op dat Sem in de voetsporen van zijn vader zou treden want hij heeft een seizoen met hart en nieren het doel verdedigd als keeper. Maar Sem vond het toch niet zo leuk en heeft deze positie verruilt voor een positie in het veld. Sem is op voetbal gegaan, omdat het een teamsport is. Hij kan zijn energie kwijt op het veld en hij vindt het gewoon leuk.

Zoals veel kinderen die bij V.V. Rijsoord voetballen is Feyenoord de favoriete club van Sem. Zijn favoriete speler speelt bij Feyenoord, hij de is de oudste speler, maar zeker niet de minste: Robin van Persie. Die zondag in de zinderende klassieker weer uitblonk en zichtbaar genoot.