Single Blog Title

This is a single blog caption

28 februari 44e Seniorendag V.V. Rijsoord

RIJSOORD – Nog een goeie maand en dan is het weer zover, de Seniorendag in de kantine van V.V. Rijsoord. Op dit moment legt de organisatie de laatste hand aan het programma. Dat programma ziet er trouwens weer veelbelovend uit. Zoals elk jaar wordt de mond gehouden over de deelnemende artiesten. Wat we wel bekend maken is dat het slot gedeelte (einde middag, begin avond) iets anders in elkaar is gestoken. Hoe precies? Ja, daarvoor moet u er bij zijn!

Toegangskaarten
Er zijn nog een aantal (gratis) kaarten te verkrijgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de volgende personen en instantie: Andre van der Wulp 06-53731848, Joke van der Wulp 06-40595062, Leo de Groot 06-46165428, Leen Schouten 0180-415027 en de SLOR (radio Ridderkerk) 0180-430777.

Nu is de kantine van VV Rijsoord nog leeg, 28 februari is het hier groot feest.

Gratis busvervoer
Ook wordt dit jaar de ‘Rijsoord bus’ weer gratis beschikbaar gesteld door de business club van V.V. Rijsoord, waarvoor de organisatie de business club zeer erkentelijk is. Vorig jaar zijn er meer mensen met de bus naar huis gegaan dan er met de bus naar Rijsoord zijn gekomen. Dit heeft voor wat logistieke problemen gezorgd. Om overzicht te houden op het aantal mensen dat met de bus komt wil de organisatie graag dat u zich opgeeft. Dit dient u te doen bij Gerard Sluimers 06-38116520.

Loterij en sponsoring
Om de Seniorendag ook dit jaar weer gratis te kunnen aanbieden wordt de organisatie ondersteund door diverse sponsoren. Mocht u denken, dat spreekt me aan, schroom niet en bel met een van de eerder genoemde nummers. Daarnaast wordt er een jaarlijkse verloting gehouden waarvoor vrijwilligers op 5 januari langs de deur zijn geweest. Deze verkoop was succesvol! Maar er zijn natuurlijk nog loten over die graag worden verkocht door de organisatie. Er zijn prachtige prijzen te winnen, LED TV van 49 inch, Accu boormachine van Magita, een reischeque van Dolfijn, de huidige hype een soda streamer en nog meer prijzen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, elk lot kost € 1,00. De loten kunt u bij de eerder genoemde mensen kopen.

Het motto van de 44e Seniorendag is “wat fijn om er bij te zijn”. Hiermee is eigenlijk alles al gezegd. De organisatie kijkt er naar uit u te mogen verwelkomen.

Wilt u nog even kijken hoe fijn het was om er vorig jaar bij te zijn? Klik dan hier voor de foto’s.