MO11-1 en MO11-2 voor Penaltybokaal

Tess Jerins door naar finale Penaltybokaal

RIJSOORD – Zaterdagmiddag stonden de meiden van MO11-1 en MO11-2 klaar om het veld op te gaan met de mannen van Rijsoord 1. Een mooie samenwerking van beide teams om toch voldoende meiden op de been te krijgen voor de penaltybokaal en zo de meiden die niet konden de kans te geven de volgende keer deel te nemen. Leuk!

Eerst liepen ze mee het veld op en na een massasprint namen de meiden plaats op de tribune. Daar werd na ieder doelpunt (en er vielen er in de eerste helft nogal wat) een feestje gevierd. Door te zingen en springen hielden ze zich meteen warm.

Om kwart over drie stormden ze het veld op en mochten ze er alles aan doen om het reservekeeper (en debutant) Rick Strohauer moeilijk te maken. We hoefden Rick niets uit te leggen, want hij speelt al jaren bij Rijsoord en heeft zelf ook de nodige keren meegedaan aan de Penaltybokaal. Onder luid gejuich en gejoel van onder de overkapping én de aanmoediging van ouders begonnen de meiden aan een spannende afvalrace.

Speaker Jan Pol moest op een gegeven moment omroepen dat de rust toch echt maar een kwartier duurt. Na de gebruikelijke 2 keer schieten, waren er nog vijf meiden in de race. In de vijfde ronde namen Yinthe en Tess het tegen elkaar op. Met een mooi schot rechts in de kruising had keeper Rick het nakijken en veroverde Tess een plaats in de Penaltybokaal.

Gefeliciteerd Tess, jou zien we terug in de grote finale aan het einde van het seizoen!

En super bedankt Kelsie, Kayra, Yasmijn, Noor, Senna, Yinthe. Tessa en Tess dat jullie er waren.

 

Bekijk hier alle foto’s

Leave a Reply