Grote Club Actie groot succes!

Recordopbrengst Grote Club Actie!

RIJSOORD – Vanavond maakte jeugdvoorzitter Arie Lodder de opbrengst van de Grote Club Actie 2018 bekend. En wat een mega bedrag hebben we met elkaar opgehaald! Maar liefst € 5.486,80 kunnen we in de renovatiepot bijstorten. Een geweldige prestatie van alle lotenverkopers en natuurlijk ook een groot dank jullie wel aan alle lotenkopers en niet te vergeten de mensen die de Grote Club Actie organiseren. Want dat is alles bij elkaar een hele klus!

Voor de beste verkopers waren er ook dit jaar weer mooie prijzen. En omdat de opkomst niet zo hoog was, kon Arie aan tafel even doorvragen naar de tactiek van deze superverkopers. Lennard op den Brouw – die 53 loten verkocht – had al zijn pijlen op opa gericht, die fanatiek met hem mee verkocht. Hij sleepte daarmee de derde prijs in de wacht. Wahkeem Wever werd derde met 57 loten. Maar Shannon Roskam spande dit jaar de kroon met maar liefst 165 loten. Ze viel even stil toen ze een prachtig trainingspak van PSG kreeg. Haar geheim en drijvende kracht was mama, die naar ieder feestje de lotenboekjes meesleepte.

Echt te gek! Een ruime verdubbeling ten opzichte van de opbrengst van vorig jaar en daar zijn we heel blij mee.