Meld je aan voor het Winterfeest op 2 maart 2019

Aanmelden voor het Winterfeest kan tot 28 februari 2019

RIJSOORD – De organisatoren, Stichting Help Eens Een Handje en V.V. Rijsoord hebben het Winterfeest op papier al gereed, het wachten is op de gasten voor deze dag. Zaterdag 2 maart 2019 om 11.00 uur zal het feest van start gaan. Dit is een omroep om dit bericht zoveel mogelijk te delen.

Ben je betrokken bij één van de onderstaande organisaties, dan kun je je opgeven bij de leidinggevenden. Zij geven dit dan aan de organisatoren door. Ben je niet betrokken bij een van de organisaties, dan kun je je ook direct opgeven bij de organisatoren via onderstaande adres gegevens.
Aanmelding via mail: vv-rijsoord@planet.nl, info@annyam.nl of info@stichtingaavb.nl. Of telefonisch via: 0180-427183.

Samenwerking met organisaties uit de regio
Door de organisatoren, V.V. Rijsoord en Stichting Help Eens Een Handje, wordt hard gewerkt om de doelgroepen te benaderen. Uitnodigingen worden de komende tijd verstuurd naar de tehuizen in Ridderkerk, Stichting Down Syndroom, Pameijer Stichting, Humanitas Barendrecht, Syndion H.I.Ambacht, Philadelphia Zwijndrecht, enz. De organisatoren kennen nog niet alle instellingen uit de regio en komen daarom graag in contact met vertegenwoordigers van nieuwe instellingen, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen genieten tijdens deze dag.

Gratis
Tijdens het Winterfeest zijn er diverse lekkere snacks te verkrijgen van o.a. Pannenkoekenhuis “Pannekoe” in Ridderkerk, De Koning Vleeswaren, TukTuk-IJs en bakkerij v.d. Waal. De drankjes worden door Stichting Help Eens Een Handje ter beschikking gesteld. Fonobori stelt o.a. de medailles en bekers voor de leukst verklede bezoeker ter beschikking. Uiteraard is de entree gratis.

Vernieuwde poster
Djen Design heeft de nieuwe poster ontworpen en Drukkerij Sanders heeft ze afgedrukt. De posters worden zoveel mogelijk verspreid onder de diverse doelgroepen.

Grote opkomst
Vorig jaar was het een drukte van belang in de kantine van V.V. Rijsoord. De meewerkende tehuizen zorgden voor een mooie opkomst. Er kwamen zo’n 150 deelnemers op dit gratis feest af, wat samen met de begeleiding en organisatoren een zeer goede bezetting van het Rijsoordse Kraaiennest opleverde. Natuurlijk hopen we op minstens een gelijke opkomst, maar er kunnen er nog meer bij.

Verkleden mag, moet niet
Het is leuk als je verkleed komt, maar dat is geen voorwaarde om met elkaar een gezellig feestje te bouwen. Voor de gasten die zich wel verkleden stelt de organisatie een aantal prijzen beschikbaar voor de leukst verklede deelnemers. Het programma voor deze dag bestaat uit livemuziek, die weer gaat zorgen voor een echte gezellige Hollandse sfeer in de Rijsoordse kantine.

Schminken
Ook dit jaar is gezicht kunstenares, Marina v.d. Stelt, aanwezig om de gasten om te toveren in engeltjes of bengeltjes.

Begeleiding
Sommige mensen van de doelgroep hebben begeleiding nodig. De organisatie rekent erop dat deelnemers deze begeleiding zelf verzorgen. Bijvoorbeeld als één van de gasten medicatie en/of verzorgende maatregelen nodig heeft en deze niet zelf kan verzorgen. Vanuit de organisatie zijn er EHBO’ers aanwezig, maar zij hebben voor deze handelingen geen bevoegdheid. De gasten zorgen via hun organisatie of zelf voor vervoer. Heb je helemaal geen mogelijkheid, neem dan contact op met de organisatie. Wij zullen dan kijken wat wij kunnen betekenen.

Geef je op voor 28 februari zodat we onze gewaardeerde sponsoren gericht kunnen vragen om hun diverse lekkernijen beschikbaar te stellen.