Kerstbal

Kerstbal 2018, wat een fantastisch feestje!

RIJSOORD – Terwijl de sneeuw zacht naar beneden dwarrelde, was het zaterdagavond 15 december volop feest in het kraaiennest. Het inmiddels traditionele kerstbal werd goed bezocht en al snel wist Wim Dalmee met zijn fantastische zang en repertoire de dansvloer vol te krijgen. Het gemak waarmee hij van kerstnummers, rap, aprés ski naar Elvis switcht maakte dat jong en oud niet van de dansvloer te slaan was. Een geweldige afsluiting van 2018, mede ook omdat die middag het vlaggenschip herfstkampioen was geworden na een overwinning op Poortugaal. De avond werd na een dankwoord van voorzitter van de Supportersvereniging André van der Wulp afgesloten met het bekende ‘You never walk alone’. Zeker op deze avond weer een waarheid als een koe, want dit soort feestavonden zijn er alleen dankzij de inzet en samenwerking van tal van vrijwilligers. Trots op onze kraaien!

Nog even nagenieten? Of kijken wat je gemist hebt? Bekijk hier de foto’s.