Kampioenen ole ole

Rijsoord JO10-1 winterkampioen 2018

RIJSOORD – Zaterdag 8 december stond de laatste competitiewedstrijd op het programma. Het ging om de uitwedstrijd tegen Oranje Wit JO10-2. Daar er voor deze leeftijdscategorie geen stand wordt bijgehouden, is het lastig om te weten of je wel of geen kampioensfeestje kan vieren. Rijsoord had in de voorgaande wedstrijden alleen verloren van Heerjansdam en bij het lezen van de verslagen van Heerjansdam blijkt dat ze meer wedstrijden verloren dan de kleine kraaien. Van Oranje Wit konden we niet veel terugvinden, maar dat kon de pret niet drukken. Achteraf bleek Oranje wit tegen Rijsoord zijn 2e nederlaag te hebben geleden.

Enthousiaste ouders bepakt met vuurwerk en mooie bokalen reisden af naar Dordrecht. Na een 1-3 ruststand met de wind in de rug stond er na een heus voetbalgevecht een eindstand van 5-7 op het scorebord. Het feest barstte los op het veld, waar de mannen duidelijk lieten horen dat ze kampioen waren geworden.

Na een schitterende douchescene werd de terugreis ingezet naar het kraaiennest waar het feestje nog even verder werd gevierd.

JO10-1 kampioen

Onder toeziend oog van Hoofdtrainer Steef Buijs en topscoorder aller tijden Mike van Goo(a)l werden de bokaals uitgereikt door niemand minder dan Simon (de Diehard Rijsoord Fan). Mannen van harte gefeliciteerd met jullie knappe kampioenschap en tot over 8 jaar in het 1e elftal.

Trainers: William Rijsdijk en Rene Ritmeijer
Spelers: Levy Willemstein, Daan v.d. Berg, Joep Rijsdijk, Keano Verveer,  Ferre Klootwijk, Dion Ritmeijer, Senne van Ooijen en Demy van het Zelfde