Pupil van de Week Tessa Sahiti brengt geluk

Tessa Sahiti ziet V.V. Rijsoord de derby winnen

RIJSOORD – Op een winderige zaterdagmiddag 8 december kwam de rechts buiten van MO11-1 Tessa Sahiti rond half 2 met haar ouders en zusje naar de bestuurskamer. Tessa had er erg veel zin in en was helemaal niet zenuwachtig zei ze. Maar haar ouders gaven aan dat ze toch wel een klein beetje zenuwachtig was. Tessa werd door Eddy Bestebreurtje opgehaald en naar de mannen van Rijsoord 1 gebracht. Met de spelers van Rijsoord 1 ging zij het veld op voor de warming-up.

Om iets voor half 3 liep Tessa (iets gespannen) met de wedstrijdbal in de handen en naast het scheidsrechters trio het veld op richting middenstip. Samen met Mike van Gool trapte Tessa af. Uiterst behendig passeerde Tessa de verdediging van RVVH en zeker van haar zaak ging zij op de keeper af. Die had het nakijken en het eerste doelpunt was een feit. Goed gedaan Tessa!

Vanaf de bank met een deken om haar benen om zich warm te houden, zag Tessa hoe Rijsoord de wedstrijd tegen RVVH met 2-1 won. In de kleedkamer werd de overwinning uitbundig gevierd. Keiharde muziek en shirt uit en zwaaien, maar Tessa hield haar shirt mooi aan en heeft alleen op de bank gesprongen van vreugde.

Onder het genot van een patatje gaf Tessa deze middag een dikke 10. Tessa vond het erg leuk om pupil van de week te zijn. Van Jimmy v.d. Vaart – die het winnende doelpunt maakte met een fraaie kopbal – ontving Tessa een certificaat en een bal met alle handtekeningen van de selectie. De spelers van Rijsoord hebben Tessa allemaal bedankt voor haar support.

Bekijk hier de foto’s