Matthijs Put door naar finale penaltybokaal

Matthijs Put winnaar penaltybokaal

RIJSOORD – Zaterdag 8 december was het tijdens de rust van de wedstrijd Rijsoord 1 – RVVH 1, de beurt aan JO11-1 om te strijden voor een plaats in de finale van de penaltybokaal. Maar eerst mochten ze mee het veld op met de mannen van Rijsoord 1. Na een supersprint was het wachten op de rust.

Uitgelaten liepen de jongens het veld op na het fluitsignaal van de scheidsrechter, vastberaden om het reservekeeper Frank Stout moeilijk te maken. Frank stond geconcentreerd in het doel en was vooraf gewaarschuwd voor de mannen die erom bekend staan de hoeken goed op te zoeken. Alle jongens mochten 2 keer schieten en na ronde 3 bleven er 2 jongens over, namelijk Matthijs en Rhandy. Frank had moeite om de ballen van deze 2 jongens uit het doel te houden. Het bleef maar gelijk op gaan, zelfs toen Matthijs geen doelpunt maakte, scoorde Rhandy ook niet. De laatste ronde hadden de jongens 2 hele mooie ballen richting het doel. Matthijs schoot hem in de kruising en Rhandy schoot hoog en deze werd door Frank uit het doel gehouden.
Gefeliciteerd Matthijs, we zien je in de finale aan het einde van het seizoen! En mannen van JO11-1, top dat jullie er allemaal weer waren.

Leave a Reply