Demonstratie wedstrijd Walking Football

Oude tijden herleven op de Rijsoordse grasmat

RIJSOORD –  Op zaterdag 8 december trapte de Walking Footballers de derby tegen RVVH aan de Vlasstraat af met een demonstratie wedstrijd. Na een goede warming-up werd er om 13.45 uur afgetrapt terwijl de supporters langzaam binnenstroomden. Al snel was daar de actie van een superfitte Wim de Jong die de stand op 1-0 bracht, helaas zou dat voor dat team ook het laatste doelpunt zijn want zijn team verloor met 7-1. Maar het mocht de pret niet drukken. Er werd lekker overgetikt en je ziet dat de ervaring die jaren geleden is opgedaan nog volop aanwezig is. Mooi strak in de voeten plaatsen, slim spelen en geen stap teveel doen en af en toe zelfs een schaar…

Vanaf de zijlijn werd er flink aangemoedigd. Helaas was de wedstrijd voor Cor Put snel voorbij door een verkrampte spier, waar Wim de Jong dan wel weer een middeltje voor had.

Vanaf de kant werd Cor nog toegeroepen: “Zie je wel, ik zei toch dat het ellende zou brengen als je bij de kraaien gaat voetballen.” Maar dat is het leuke van dit Walking Football team – dat inmiddels 20 enthousiastelingen kent -, het maakt niet uit bij welke club je gespeeld hebt de sfeer is top en de opkomst iedere dinsdagochtend ook.

Bekijk hier alle foto’s

Leave a Reply