Vrijwilligers BEDANKT!

Een welgemeend dank jullie wel aan alle vrijwilligers!

RIJSOORD – Ieder jaar is het op 7 december de dag van de vrijwilliger. Een moment om extra stil te staan bij wat vrijwilligers allemaal mogelijk maken. Loesje omschreef het op een van haar posters als volgt: Als elke vrijwilliger een ster kreeg werd het nooit meer donker. En zo is het ook voor V.V. Rijsoord. Onze mooie club kan alleen maar bestaan dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Stuk voor stuk mensen met hart voor de club. Het feit dat de poort open gaat, je in het jeugdhome,de kantine of bestuurskamer terecht kan voor een hapje of drankje, dat er trainingen worden gegeven, wedstrijden gespeeld kunnen worden, het sportpark er netjes en schoon bij ligt, scheidsrechters op het veld staan, er allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden, plannen zoals de renovatie van de grond komen, er sponsoren benaderd worden, het materiaal onderhouden wordt… en zo kunnen we – zonder ook maar iemand tekort te willen doen – nog wel even doorgaan… Je realiseert het je soms misschien niet, maar het runnen van een club is bijna gelijk aan het draaiend houden van een bedrijf. Alleen dan in ieders kostbare vrije tijd. En daarom namens het bestuur van V.V. Rijsoord een welgemeend dank jullie wel voor alle uren die jullie in de club steken! Jullie zijn toffe kraaien!!