Tessa Sahiti Pupil van de Week

Tessa Sahiti Pupil van de week

RIJSOORD – De eerste vrouwelijke pupil van de week van het seizoen 2018 – 2019 is Tessa Sahiti, tijdens de wedstrijd Rijsoord 1- RVVH 1. Tessa speelt dit seizoen in het team MO11-1. Tessa heeft een vaste plek tijdens de wedstrijden namelijk rechts buiten een echte nummer 7. Tessa is op voetbal gegaan omdat zij voetballen leuk vindt en het in de familie zit. De vader van Tessa heeft namelijk ook gevoetbald en dat deed hij niet onverdienstelijk.

Dat Tessa van voetballen houdt is te merken. Zij voetbalt niet alleen bij V.V. Rijsoord, maar ook in de vakantie en ze gaat samen met haar teamgenoten naar wedstrijden van de oranjeleeuwinnen. Als je aan Tessa vraagt wie haar favoriete spelers zijn dan hoeft zij niet lang na te denken. Zij heeft twee favoriete spelers, namelijk Cristiano Ronaldo en Lieke Martens.
De favoriete club van Tessa is niet waar Lieke Martens speelt, maar wel de club waar Cristiano Ronaldo het shirt van draagt namelijk Juventus.

Veel plezier zaterdag bij de derby Tessa!