8 december Penaltybokaal JO11-1

JO11-1 maakt zich op voor penaltybokaal

RIJSOORD – Zaterdag 8 december, tijdens de rust van de derby tegen RVVH, mogen de spelers van de JO11-1 zich opmaken voor hun pogingen vanaf de penaltystip. De grote vraag is: wie kwalificeert zich voor de grote finale aan het einde van het seizoen? Zaterdag rond 15.30 uur weten we meer.

Tijdens de rust bij de wedstrijden van het eerste elftal strijdt de jeugd van V.V. Rijsoord om de felbegeerde titel ‘Penaltykoning/in 2018/2019’. Elke thuiswedstrijd wordt een team geselecteerd en mogen alle spelers van dat team twee strafschoppen nemen. Degene die dit het beste doet, wordt aan het einde van het seizoen uitgenodigd voor de finale. Behalve het nemen van de strafschoppen lopen de pupillen bij aanvang van deze kraker ook nog samen met de spelers van het eerste elftal het veld op.