Walking Football Rijsoord - RVVH

Een echte klassieker: Walking Football Rijsoord – RVVH

RIJSOORD –  Zaterdag 8 december voor de derby Rijsoord – RVVH staat er een echte klassieker op het programma. Om 13.45 uur betreedt het Walking Football team het hoofdveld voor een demonstratiewedstrijd. Sport verbroedert: al enkele maanden trainen een groeiend aantal 60Plussers op dinsdagochtend aan de Vlasstraat. Hieronder ook veel oud-voetballers die bij de verschillende clubs in de regio lid zijn of zijn geweest. Als één team staan ze wekelijks op het veld, doen ze een warming-up en spelen ze een partijtje. Maar zaterdag weer even als vanouds ‘tegenover elkaar’.

Dat het nog krasse mannen (kraaien) zijn blijkt wel uit het feit dat een partijtje regelmatig wordt stilgelegd omdat er toch de neiging is om te gaan rennen. En het is nu eenmaal: Walking Football. Zaterdag kunnen jullie met eigen ogen zien hoe oude tijden herleven op de Rijsoordse grasmat. Met bekende namen als: Jan v.d. Waal, Fons Cornelissen, Dammis Dorsman, Bert Alblas, Michel Verstraten, Gerrit Bestebreurtje, Wim de Jong, Jan Janssen, Gijs Vermeer, Ap Mulder, Cor Put en Cees van Loon. En niet te vergeten trainer Dick Plaisier. Tot zaterdag 13.45 uur!!

Voor meer informatie over Walking Football kun je contact opnemen met Jan Jansen via 06 – 512 173 88 of met Ramon de Borst via r.deborst@vv-rijsoord.nl. Je kunt de heren natuurlijk ook even aanschieten zaterdag of op dinsdagochtend vrijblijvend langskomen of mee komen trainen om te zien of Walking Football ook iets voor jou is.