Rijsoord 2 verliest in eigen huis van Heerjansdam

Verzet Rijsoord 2 de kop in gedrukt door koploper Heerjansdam

Rijsoord– Afgelopen zaterdag werd er door Rijsoord 2 gestreden met koploper Heerjansdam 2 om de 3 punten op het eigen hoofdveld van sportpark Rijsoord aan de Vlasstraat.

Met een koude en mooie voetbalmiddag in het verschiet – waar later die middag ook het eerste elftal van Rijsoord nog in actie zou komen en de dag zou afsluiten als koploper na een mooie overwinning tegen Westlandia – wist het tweede van de Kraaien vandaag geen punten in huis te houden. Een spannende wedstrijd in de reserve 1e klasse A tussen nummers 1 en 2 van de ranglijst die vooral gedomineerd zal worden door de thuisploeg, echter werpt het dominante veldspel vandaag zijn vruchten niet af. Met enkele flinke kansen in de eerste helft bereiken beide ploegen zonder goals de rust.

Na de rust veranderde er weinig aan het spelbeeld en was het voor uitdager Rijsoord 2 taak om de druk op te voeren. Weer was het de thuisploeg met het meeste balbezit en werd er nadrukkelijk gezocht naar een doelpunt, echter was het in de laatste minuut raak voor de tegenstander. De ploeg van Heerjansdam breekt snel uit na het inleveren van de bal in de opbouw en direct wordt de lange sterke spits ingeschakeld, hij twijfelt geen moment en knalt de bal in de lange hoek langs keeper Joep, 0-1 en er is geen tijd meer om dit te herstellen.

Helaas wordt er dus voor de 3e keer op rij verloren door de Kraaien en moeten de titelaspiraties voorlopig even in de ijskast. Volgende week wordt verwacht dat er een frisse en gretige ploeg staat, die vrijuit kan gaan voetballen om een lekkere pot voetbal op de mat te leggen.

Wederom wordt er aanstaande zaterdag 1 december thuis gespeeld door Rijsoord 2 tegen nummer 13 van de competitie Walcheren 2, om 12.00 is de aftrap.

Grensrechter Mike Verhoeven die afgelopen zaterdag moest ontbreken door een longontsteking, wensen wij namens de selectie en technische staf hierbij snel beterschap !

Opstelling:
Joep Nooteboom, Lorenzo vd Heijden, Colin vd Heijden, Jan Willem Taekema, Sander Top, Jan Willem Blaak (74e min Chris Zevenbergen), Stefan Havelaar, D’angelo Silva (67e min Brian Heijman), Bas vd Spoel (79e min Rens Weber), Casper Gerritse (45e min Jochem Bakker), Dennis Havelaar.

Leave a Reply