Pupil van de Week Tim van Steenbergen

Tim van Steenbergen helpt V.V. Rijsoord op weg naar drie punten

RIJSOORD – De stabiele verdediger van JO11-2, Tim van Steenbergen, was al op de hoogte gebracht door zijn ouders dat hij pupil van de week mocht zijn tijdens de wedstrijd Rijsoord1 – Westlandia van afgelopen zaterdag. Maar voor zijn teamgenoten was het tijdens de trainingsavond toch een verrassing aan wie de jeugdvoorzitter deze keer de uitnodiging kwam uitreiken.
Tim accepteerde de uitnodiging maar hij vond het allemaal wel spannend.

Dat was ook nog wel te merken toen Tim deze koude zaterdagmiddag de bestuurskamer instapte, samen met zijn ouders en spraakzame broertje Ivo. Het zou een drukke dag worden voor Tim, want hij moest ook nog eens samen met zijn team tijdens de rust gaan strijden om de penaltybokaal. Al tijdens de warming-up was Tim zijn spanning kwijt. Hij vroeg aan reservespeler Patrick Berends hoe je het beste een “panna” kon maken. Dat lieten Patrick en verdediger Darlison zich geen twee keer zeggen en gingen gelijk de “panna-strijd” aan met Tim. Patrick scoorde wel vier keer een panna bij Tim, maar Tim nam wel zijn revanche en schoot de bal ook een keer door de lange benen van aanvaller Berends.

Na de warming up was het tijd voor de echte wedstrijd. De tos nam Tim ook voor zijn rekening en daarna maakte hij heel beheerst het eerste doelpunt voor Rijsoord.
Teamleider Eddy Bestebreurtje had gezorgd voor een warme jas voor Tim en in de dug-out mocht hij onder een warme deken gaan genieten van een hele fijne wedstrijd van De Rijsoordse Kraaien.
Tijdens de rust haakte Tim aan bij zijn eigen team om te gaan strijden om de penaltybokaal. Misschien geïnspireerd door het eerste elftal maakte Tim een prachtig doelpunt in de kruising. Helaas was dat doelpunt niet genoeg voor de winst maar dat mocht de pret deze middag niet drukken.

Rijsoord haalde drie punten binnen en behaalde daarmee gelijk de koppositie van de competitie. Al met al een prachtige dag voor het Rijsoordse voetbal en voor Tim.
Tim vond Rijsoord ook duidelijk de betere partij en genoot van het feestje in de kleedkamer na afloop van de wedstrijd, waar de overwinning luid werd gevierd.
Aanvaller Jimmy van der Vaart reikte het certifcaat voor de pupil van de week uit aan Tim en bedankte hem voor zijn support met een voetbal voorzien van de handtekeningen van alle spelers.