Valentijn van Essen door naar finale

Valentijn van Essen verovert finaleplaats penaltybokaal

RIJSOORD – 10 november speelde Rijsoord 1 een bekerwedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland 1. En zoals bekend is wordt er bij een bekerwedstrijd niet gestreden om een finaleplaats in de penaltybokaal. Maar deze week was dat anders en werd deze traditie verbroken omdat we anders niet alle teams geplaatst krijgen. Het was het de beurt aan de mannen van het team JO9-1. Ondanks de regenachtige dag hadden de jongens er erg veel zin in.

Voordat de wedstrijd begon kwamen de mannen samen met de spelers van Rijsoord en Nieuw-Lekkerland het veld op. Nadat ze een harde sprint hadden getrokken, moesten ze wachten op de rust. In de rust van de bekerwedstrijd stonden Damien, Valentijn, Bradley, Sven, Mika en Youri klaar om de ballen langs de keeper te krijgen. In het doel stond Joep Nooteboom opgesteld. Joep is de keeper van Rijsoord 2 en was weer bereid gevonden om deze middag het doel te verdedigen.

In de eerste ronde deden de mannen goed hun best. Valentijn, Sven en Mika hadden de bal langs Joep het doel in weten te krijgen. Ook in de tweede ronde scoorden deze 3 mannen een doelpunt, dus werd er een derde ronde gespeeld. In deze ronde zou de beslissing vallen. Helaas scoorden Sven en Mika niet. Valentijn maakte een heel mooi doelpunt en veroverde zo een plaats voor de finale in de penaltybokaal.

Gefeliciteerd Valentijn met jouw finaleplaats en wij zien je graag weer terug in het voorjaar van 2019.