Pupil van de Week Tijn Lodder

Het hele weekend feest voor Pupil van de Week Tijn Lodder

RIJSOORD – Met een glimlach van oor tot oor nam Tijn Lodder afgelopen dinsdag zijn uitnodiging voor Pupil van de Week in ontvangst van Jeroen Troost. De geblesseerde Tijn trainde weer voorzichtig mee en dit had hij zeker niet verwacht!

Om half 2 stapte Tijn met zijn vader, moeder, broer en vriendje de bestuurskamer in. Hij had er super veel zin in, maar vond het ook spannend. Vooral die kleedkamer… ‘zit ik straks écht tussen al die mannen van het eerste?’. Ja hoor Tijn, want het is een écht kijkje achter de schermen.

Door zijn blessure deed Tijn voorzichtig mee aan de warming up. Langzaam verdween de spanning. Om iets voor half 3 liep Tijn met het scheidsrechterstrio trots het veld op richting middenstip om na het gebruikelijke handjes schudden met Mike van Gool de aftrap te verzorgen. Aan niets was meer te zien dat hij het allemaal spannend vond. Uiterst behendig passeerde hij de verdediging van Honselersdijk en zeker van zijn zaak ging hij op de keeper af. Die had het nakijken en het eerste doelpunt was een feit. Goed gedaan Tijn!

Vanaf de bank zag Tijn zijn club geflatteerd winnen, maar wat geeft het. De drie punten zijn binnen en er viel lekker wat te juichen. In de kleedkamer werd de overwinning uitbundig gevierd. Knetterharde muziek en shirt uit en zwaaien, zeg maar.

Onder het genot van een patatje gaf Tijn deze middag een vette 10. Het was nog leuker dan hij van te voren had gedacht. Van Jimmy v.d. Vaart ontving Tijn een certificaat en een gesigneerde Rijsoord bal. En dat zijn vast niet zijn laatste cadeautjes, want zondag is hij jarig. Deze zaterdagmiddag was in ieder geval een sportief eerste cadeau.

 

Bekijk hier alle foto’s

Leave a Reply