Kom ook naar de Mossel & Sparerib avond

Mossel & Sparerib avond op 1 december

RIJSOORD – Het voetbalseizoen is weer in volle gang. En ook de Supportersvereniging van V.V. Rijsoord is op stoom. Er komen een aantal leuke evenementen aan die je niet wil missen!

Op 1 december opent het V.V. Rijsoord restaurant om 20.00 uur haar deuren voor de Mossel &  Sparerib avond.

En op zaterdag 15 december is er EXCLUSIEF voor leden van de Supportersvereniging een spetterend Kerstbal met optreden van niemand minder dan Wim Dalmee.

Een mooier moment om lid te worden van de Supportersvereniging is er niet.
Want dan profiteer je direct van € 5,- korting op de kosten voor de Mossel & Sparerib avond (sup leden € 15,- niet-sup leden € 20,-). En je bent verzekerd van 2 exclusieve kaarten voor het Kerstbal.
Je bent al lid van de Sup voor € 17,50 per jaar. (Let op! Een spelend lid bij V.V. Rijsoord is niet automatisch lid van de Supportersvereniging.)

Klik hier om lid te worden van de Supportersvereniging

Klik hier om je aan te melden voor de Mossel & Sparerib avond