Daniel van Dam door naar finale

Daniel van Dam verovert finaleplaats penaltybokaal

RIJSOORD – 20 Oktober was weer en prachtige zonnige najaarsdag voor een mooi potje voetbal. Rijsoord1 moest aantreden tegen Brielle. Traditiegetrouw wordt er tijdens de rust door een jeugdteam van Rijsoord gestreden om een finaleplaats in de penaltybokaal.

In de afgelopen week werd JO13-3 opgeroepen om deze strijd te gaan leveren. De trainers van JO13-3 hebben alles op alles gezet om hun team zaterdag zo compleet mogelijk aan te leveren. Onze complimenten hiervoor aan de trainers, ouders en spelers. Helaas waren er vier spelers verhinderd, waardoor er nog tien spelers konden gaan strijden om die begeerde finaleplek van de penaltybokaal welke aan het einde van het voetbalseizoen gespeeld zal gaan worden.

In het doel stond Joep Nooteboom opgesteld. Joep is de keeper van Rijsoord 2 en was bereid gevonden om deze middag het doel te verdedigen. Al zijn keeper skills waren hard nodig om de penalty’s van JO13-3 uit het doel te houden. Maar liefst de helft van het team wist in de eerste ronde te scoren. Koen, Tom, Matthijs, Daniel en Bjorn mochten nog een keer de doelman op de proef stellen.

In de tweede ronde ging het snel en bleven er nog twee spelers over die samen moesten strijden voor de winst. Daniel van Dam en Bjorn Gouw. Deze strijd werd snel beslist. Bjorn, die overigens een prachtig hard schot in de benen heeft, mistte zijn kans daar waar Daniel wel de bal achter doelman Nooteboom wist te plaatsen. Gefeliciteerd Daniel met jouw finaleplaats, wij zien je graag weer terug in het voorjaar van 2019!

Joep Nooteboom dank je wel dat jij je beschikbaar hebt gesteld om deze wedstrijd mogelijik te maken.

Bekijk hier alle foto’s

Leave a Reply