Pupil van de Week Niels van der Meer

Pupil van de Week Niels van der Meer is er stil van

RIJSOORD – Toen jeugdvoorzitter Arie Lodder afgelopen dinsdag zijn training kwam onderbreken, had Niels nooit gedacht dat het voor hem was. Des te leuker was de verrassing dat hij werd uitgenodigd voor de Pupil van de Week.

Samen met zijn gezellig moeder Anneke en zijn twee matties meldde Niels zich ‘een beetje zenuwachtig’ in de bestuurskamer. Na een korte uitleg kwamen er volop vragen over de historie van V.V. Rijsoord en de prangende vraag: ‘is er wel eens een pupil geweest die de aftrap heeft gemist?’ Natuurlijk wel, maar dat geeft helemaal niets! Enigszins gerustgesteld vertrok Niels met teamleider Eddy naar de kleedkamers.

De absolute favoriet van Niels is Mike van Gool, gewoon omdat het een coole spits is én hij aanvoerder is. En dat was zichtbaar… waar Mike ging, was Niels ook. Op het veld was er niets van de spanning te merken. Niels deed fanatiek mee aan de warming-up, onder het toeziend oog van veel vriendjes. Die namen ook allemaal achter het doel van Kloetinge plaats om hem aan te moedigen. Met succes!

Mike en Niels namen de aftrap en daarna ging Niels geconcentreerd met gemak langs de verdediging van Kloetinge om de bal vervolgens genadeloos langs de keeper te schuiven. Super gedaan Niels, zie je wel! Helaas zou dit het enige doelpunt van deze middag blijven want vanaf de bank, vol in de zon, kon een strijdlustig Rijsoord niet tot scoren komen.

Terug in de bestuurskamer was Niels er stil van. Hij had even tijd nodig om alle indrukken van die middag te verwerken. Maar hij stond meteen paraat toen Mike hem verraste met een gesigneerde Rijsoord bal en certificaat. Na het bekende fotomoment kwam er een einde aan een leuke voetbalmiddag.

Bekijk hier alle foto’s

Leave a Reply