Voorbeschouwing Rijsoord - Kloetinge

Voorbeschouwing V.V. Rijsoord – Kloetinge

RIJSOORD – Na de eigenlijk teleurstellende nederlaag bij SHO vorige week kunnen de “kraaien” zich weer gaan richten op de volgende tegenstander. Kloetinge komt op bezoek aan de Vlasstraat. Voor Rijsoord zeker geen onbekende tegenstander. Integendeel, in de eerste klasse C zijn er regelmatig boeiende wedstrijden tegen elkaar gespeeld. De laatste wedstrijden in competitieverband werd er in Rijsoord door Rijsoord gewonnen met 1-0 en werd er in Kloetinge met 1-1 gelijkgespeeld. Dat is nog maar twee jaar geleden dus een aantal spelers zullen elkaar zeker nog kennen van die ontmoetingen.

Nu komen beide clubs elkaar dus weer tegen in de eerste klasse B en is er na drie wedstrijden nog niets te zeggen over enig krachtsverschil. Feit is wel dat Kloetinge nog geen overwinning heeft geboekt na drie wedstrijden. Met nog maar twee punten na drie wedstrijden hebben zij twee punten minder dan de equipe van Steef Buijs. Vorige week speelden de Zeeuwen met 2-2 gelijk tegen Delta Sport, de tegenstander van de “kraaien” in de openingswedstrijd waarbij met 1-1 ook gelijk werd gespeeld.

Kortom het zal ongetwijfeld weer een spektakel worden aan de Vlasstraat. Beide clubs willen een rol van betekenis spelen in de competitie en zullen drie punten willen bijschrijven om de kans op een eerste periodetitel niet uit het zicht te verliezen.

De wedstrijd aan de Vlasstraat begint om 14.30uur. Tot zaterdag!