Bedankt Arie en Ardi!

Kijk ze eens blij zijn met hun superloten

RIJSOORD – Terwijl een groot deel van de jeugdafdeling druk bezig is om Grote Clubactie loten te verkopen is ‘SuperLotje’ ook op pad om de Grote Clubactie Superloten aan de man of vrouw te brengen. Zoals jullie zien, zijn we begonnen bij de ‘A’. Aan Arie Lodder de eer om het eerste lot te kopen. Arie daagde meteen (het bedrijf van) Ardi Huizer uit om hetzelfde te doen en Ardi was zo sportief om voor het tweede jaar op rij een Superlot te kopen. Daar zijn we als club natuurlijk hartstikke blij mee!

DANK JE WEL ARIE EN ARDI!

Want ook 80% van een Superlot van € 150,- gaat naar de clubkas voor de renovatieplannen. En dat niet alleen…we maken voor ieder verkocht Superlot kans op een clubfeest ter waarde van € 5.000,- . En wij Kraaien houden wel van een feestje!

Dus we gaan door… Ardi daagde collega tuinderij A. Kranendonk (Poessies Piepers) uit… Of dat gaat lukken… we zien het in deel 2. Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot je wordt uitgedaagd. Wil je met je bedrijf, je team of persoonlijk meedoen en een Superlot kopen… laat het even weten via een mail aan secretaris@vv-rijsoord.nl – dan zoekt ‘SuperLotje’ je op.