Matin wint Penaltybokaal JO13-1

Winnaar penaltybokaal Matin: wat was dat spannend

RIJSOORD – Zaterdag 29 september was het tijdens de rust van de wedstrijd Rijsoord 1 – de Meeuwen 1, de beurt aan JO13-1 om te strijden om de penaltybokaal. Het complete team (15 man) was aanwezig en vastberaden om het reservekeeper Frank Stout moeilijk te maken.

Frank stond geconcentreerd in het doel en was vooraf gewaarschuwd voor de mannen die erom bekend staan de hoeken goed op te zoeken. Alle jongens mochten 2 keer schieten en dat ging voor veel jongens gelijk op. Maar uiteindelijk namen 3 jongens het tegen elkaar op: Daniel Soares dos Reis Semedo, Olaf Brakel en Matin Shojaai. Eerst was het de beurt aan Daniel, die helaas miste. Daarna volgde Olaf dat voorbeeld dus de druk op Matin was hoog. En na afloop verzuchtte hij ook dat hij het zo ontzettend spannend vond. Maar daar was niets van te merken. Beheerst nam hij plaats achter de bal en wist Frank in de linkerhoek te passeren.

Gefeliciteerd Martin, we zien je in de finale aan het einde van het seizoen! En mannen van JO13-1, top dat jullie er allemaal weer waren.

 

Bekijk hier alle foto’s

 

 

Leave a Reply