Matthijs Put eerste pupil van de week van dit seizoen

Spits Matthijs Put pupil van de week

RIJSOORD – De eerste pupil van de week voor het seizoen 2018 – 2019 is Matthijs Put tijdens de wedstrijd Rijsoord 1- de Meeuwen 1. Matthijs speelt al sinds de mini’s bij V.V. Rijsoord en dit seizoen speelt Matthijs in het team JO 11-1. Sinds de mini’s heeft Matthijs al scorend vermogen, hij is een echte spits en heeft al vele doelpunten op zijn naam staan.

Mathijs is op voetballen gegaan, omdat hij graag buiten is om samen met andere kinderen te sporten. Dus ook na schooltijd is hij met zijn vrienden of vader op een voetbalveld te vinden. Het doen van trucjes met de bal en het maken van doelpunten vindt hij het allerleukste van het voetbalspelletje. Zoals veel kinderen die bij V.V. Rijsoord voetballen is Feyenoord zijn favoriete club. Maar zijn favoriete speler komt niet onder de rook van Rotterdam vandaan, die voetbalt bij Juventus en wordt emotioneel bij rode kaarten. Jullie raden het al: Cristiano Ronaldo.

Heel veel plezier zaterdag Matthijs!