Walking Football bij V.V. Rijsoord

Walking Football bij V.V. Rijsoord

RIJSOORD – Vrijdag 5 oktober organiseert V.V. Rijsoord in samenwerking met Facet Ridderkerk een informatieochtend over Walking Football voor 60-plussers. Geïnteresseerden zijn welkom van 10.00 tot 12.30 uur in de kantine aan de Vlasstraat 1a.

Over Walking Football

Walking Football is een vorm van voetballen speciaal voor 60-plussers. Er mag niet gerend maar wel snel gewandeld worden. Daarnaast mogen er geen slidings gemaakt worden en mag de bal niet hoger dan heuphoogte komen. Er wordt geen gebruik gemaakt van een keeper en de buitenspelregel. Tijdens de leuke, gezonde activiteit staan plezier, gezelligheid en ontmoeting voorop, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen.

Informatieochtend 

De informatieochtend start met een bakje koffie of thee. Daarna wordt er een presentatie gegeven over Walking Football. Na de presentatie is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een lunch. De activiteit wordt om 12.30 uur afgesloten.

Aanmelden

Aanmelden voor deze informatieochtend is gewenst. Dit kan door uw naam te mailen naar Ramon de Borst via r.deborst@vv-rijsoord.nl. U kunt ook op de dag zelf aansluiten. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, maar wel meer informatie wilt over deze activiteit, kunt u contact opnemen met Jan Jansen via 06 – 512 173 88.

Leave a Reply