Gerard Sluimers nieuw lid t.c.

Uitbreiding technische commissie

RIJSOORD – Er is voor komend seizoen uitbreiding gevonden voor onze technische commissie. Een al langer gekoesterde wens van het bestuur. Gerard Sluimers is namelijk bereid om, met zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, actief deel uit te gaan maken van de technische commissie. Gerard kent onze vereniging als geen ander. Het is voor ons als vereniging een goede zaak om krachten te bundelen en op die manier meer structuur en doorstroming te kunnen realiseren voor bijvoorbeeld onze (jeugd)leden wanneer zij de overstap maken naar de seniorenafdeling. Het bestuur wenst Gerard uiteraard veel plezier en succes toe om deze, misschien wel onderschatte, taak uit te voeren. Hij zal in ieder geval samen met Emo van Dijk, bestuurslid technische zaken, met ingang van dit seizoen deze verantwoording op zich willen nemen.