Rijsoord begint weer

Rijsoord gaat weer beginnen

RIJSOORD – Dinsdag 31 juli staat voor de selectie van V.V. Rijsoord weer de eerste training van het nieuwe seizoen gepland. Dit seizoen onder verantwoording van de nieuwe trainer Steef Buijs die zoals bekend Gijs Zwaan heeft opgevolgd. Hij doet dit in samenwerking met Marco Nijssen als zijn assistent-trainer. Marco zorgt samen met teammanager Eddy Bestebreurtje voor de continuïteit in de technische staf.

Nieuw in de staf zijn ook Iris van der Giessen, zij volgt Arjo de Beer op als het gaat om de verzorging rondom wedstrijden en trainingen. En keeperstrainer, Hans Willem Mallon volgt Maurice de Groot op, die onlangs de uitdaging kreeg om manueel therapeut te worden bij Excelsior. Die uitdaging nam hij natuurlijk graag aan maar kon dit niet combineren met zijn functie van keeperstrainer bij Rijsoord. Met Hans Willem Mallon keert een enthousiaste en bevlogen trainer na zes jaar weer terug bij Rijsoord, waar hij eerder al twee jaar de selectie keepers heeft getraind.

Het bestuur wenst de technische staf en selectie, waar ook enkele mutaties hebben plaatsgevonden, heel veel succes om er weer een sportief en succesvol seizoen van te maken na de terugkeer in de eerste klasse. We zullen weer een aantal bekende tegenstanders maar zeker ook een groot aantal onbekende tegenstanders gaan tegenkomen. In ieder geval blijft de derby tegen RVVH op het programma staan. De eerste oefenwedstrijd staat gepland op dinsdagavond 7 augustus 20.00 uur thuis tegen het naar de hoofdklasse gepromoveerde Xerxes/DZB.