Handjes uit de mouwen voor je club

Wie komen het V.V. Rijsoord vrijwilligersteam versterken???

Rijsoord – De vakantie is begonnen, heerlijk even die zomerstop! Maar achter de schermen wordt er al weer hard gewerkt om alles in stelling te brengen voor de start van het volgende seizoen. We kunnen nog wat extra handjes gebruiken, dus staat er iets tussen waarvan je denkt: daar wil ik wel bij helpen… Laat het ons weten via secretaris@vv-rijsoord.nl, dan geven we je meer informatie. Zou super zijn als jullie je aanmelden! Dan hoeven we geen activiteiten te schrappen of openingstijden van de kantine en/of keuken aan te passen.

2 mensen voor het team Penaltybokaal en Pupil van de Week
Tijdens de thuiswedstrijden van het eerste organiseren we de Penaltybokaal en Pupil van de Week. Voor de kinderen een super leuke ervaring. We zijn op zoek naar mensen die dit op zaterdagmiddag willen begeleiden en er wat foto’s bij willen maken met een redactioneel stukje. Streven is een team van 4 tot 5 mensen zodat je een keer per 8 tot 10 weken een zaterdagmiddag aan de beurt bent.

Trainer JO19
De vacature staat ook al op de site maar tot op heden hebben we nog geen invulling kunnen geven aan de vacature Trainer JO19. Vind je het leuk om te werken aan de ontwikkeling van spelers en ze klaar te stomen voor een overstap naar de senioren? Mail dan voor meer informatie naar jeugdvoorzitter@vv-rijsoord.nl.

Medewerkers kantine en keuken
Voor de dinsdagavond zoeken we voor iedere week nog mensen die de kantine willen bemannen. Voor de donderdagavond een keer per 3 weken nog een team van 2 mensen die de kantine willen bemannen. En mocht je op zaterdagochtend of middag een dienst willen draaien, dan zijn daar ook nog wat mogelijkheden.

Het is al vaak gezegd… Vele handen maken licht werk! Onze vereniging draait op de inzet van vrijwilligers. Zonder hen, geen club. Dus kom het team helpen. Natuurlijk kost het vrije tijd, maar het is ook super leuk om te doen!!