Het seizoen 2017/2018 zit erop, op naar seizoen 2018/2019 (een update)

RIJSOORD – Het seizoen 2017/2018 zit erop. Zomaar even wat statistieken die we vanuit de wedstrijdzaken app kregen en die een beeld geven van wat we met elkaar hebben neergezet:

• we speelden 367 (KNVB) thuiswedstrijden en dan hebben we het nog niet over vriendschappelijke en bekerwedstrijden
  • in totaal scoorden we thuis 1.390 doelpunten en kregen we er 1.373 tegen
  • in de uitwedstrijden wisten we 1.123 keer te scoren en hadden we 1.398 doelpunten tegen
  • Oranje Wit kwamen we het vaakst tegen
  • en JO10-2 scoorde het hoogste winstpercentage: 83%

Als je al die gegevens onder elkaar zet en daarbij bedenkt dat er ruim honderd vrijwilligers in de weer zijn om dit voor elkaar te boksen, dan is het met recht even tijd om op te laden en vakantie te gaan vieren. Maar niet voordat we iedereen hartelijk bedanken: voor het feit dat je kiest voor V.V. Rijsoord en een dikke duim omhoog voor alle vrijwilligers!

En omdat regeren vooruitzien is, wordt er achter de schermen ook al weer hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We zijn volop bezig met de nieuwe indeling, kledingtassen komen terug naar de club en worden uitgezocht, nog een afsluitende BBQ voor de junioren en ga zo maar door.

Na de overschrijvingen
Met het sluiten van de overschrijvingen kunnen we ook alvast een update geven aangaande onze selectie voor volgend seizoen.

We verwelkomen:

Nelson Costa de Brito en Ragip Ozrak (keeper) , die overstappen van Brielle
Melvin Zaalman en Desley de Wolf stappen over van Heinenoord
Rick Drenth en Casper Gerritse keren terug op het kraaiennest van Slikkerveer
Jimmy van der Vaart komt van Delta Sport
Sharoq Susani komt van Pelikaan
Sander Top gaat vanuit Rijsoord 2 de selectie versterken
Patrick Zoutewelle (keeper) komt van VVGZ
Stefan v.d. Meulen (keeper) komt terug naar Rijsoord
En in de technische staf verwelkomen we Iris van der Giessen (verzorgster) en hoofdtrainer Steef Buijs, die overstapt van Nieuwenhoorn

We nemen afscheid van:
Siebren Hoekstra, Dean Tokarijo, Donovan Lioe Anjie en Ibrahim El Koubai die naar RVVH gaan
Chris Promes vertrekt naar Delta Sport
Michael Bekkers (keeper) gaat naar Ter Leede
Desley Hoogendijk gaat naar Xerxes DZB
Hoofdtrainer Gijs Zwaan gaat naar Stedoco
Assistent trainer Melvin Spruijt gaan naar VVGZ
Arjo de Beer stopt als verzorger

Frank Bredius van Rijsoord 2 stop in verband met zijn studie een jaar en Rob v.d. Waal gaat naar Heerjansdam, maar blijft de Rijsoord jeugd wel trainen.

Uiteraard wensen we de komende spelers veel succes bij onze club en de spelers die vertrekken heel veel succes bij hun nieuwe club.
Maar nu eerst lekker genieten van een mooie zomervakantie. Tot volgend seizoen!