Afscheid Gijs Zwaan

Zwaan neemt afscheid van de kraaien

RIJSOORD – Op 15 juni namen we na 6 jaar afscheid van trainer Gijs Zwaan. Op de afscheidsreceptie mochten we veel trouwe supporters, sponsoren en ook oude bekenden begroeten. Gijs is de langst zittende trainer in de historie van V.V. Rijsoord en dat is niet voor niets. Hij heeft met zijn technische staf en selectie mooie resultaten bereikt en natuurlijk kwamen tijdens de speeches mooie anekdotes naar voren. En omdat we toch gezellig bij elkaar waren, hebben we ook meteen afscheid genomen van de vertrekkende spelers en leden van de technische staf.

Ook vanaf deze plek willen we iedereen hartelijk bedankt voor de mooie jaren bij V.V. Rijsoord. Het kraaiennest staat altijd open, dus we hopen jullie nog eens te zien. Is het niet tijdens een wedstrijd of langs de lijn, dan wel in de kantine. En natuurlijk wensen we iedereen veel succes met de verdere voetbalcarriere.

Bekijk hier de foto’s