35Plus toernooi

ASWH neemt Kraaien Cup mee naar huis

RIJSOORD – Het was weer ouderwets gezellig tijdens het 6e 35Plus toernooi om de Kraaien Cup. Er werd fanatiek gestreden op het veld en gezellig bijgekletst tussen de wedstrijden door. Mooi om te zien hoe het plezier er vanaf straalt, het tempo terugzakt als het zonnetje doorkomt en mannen elkaar ondersteunen na een misstap.

Hans van Ooijen reikte de prijzen uit en Eddy Bestebreurtje bedankte alle vrijwilligers en Wim Belder voor het overnemen van de organisatie.

De firma Bak en Braad was ook vanmiddag weer aanwezig en voor de vierde zaterdag op rij was het barpersoneel van de partij om iedereen te voorzien van de nodige dorstlessers.

Het evenement staat als een huis en we kijken al weer uit naar de zevende editie.

En omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden kun je hier de foto’s bekijken.