Gezellige afsluiting seizoen

Briljante tenues kleuren Familiedag 2018

RIJSOORD – Het is al weer een week geleden, maar gelukkig hebben we de foto’s nog: de Familiedag 2018. Op 2 juni om 9 uur verzamelden zich ruim 50 kinderen op het hoofdveld. Voor het 4 x 4 toernooi hadden zich slechts vier teams ingeschreven en de dames waren met 2 teams net zo goed vertegenwoordigd als de mannen. Ze speelden de poulewedstrijden 2 keer, zodat er toch een mooi ochtendvullend programma was. Hoewel het vriendschappelijke wedstrijdjes waren ging het er fanatiek aan toe in het veld. Dit resulteerde in de volgende eindstand:

1. De Voetbal Gangsters (18 punten)
2. The Soccer Girls / The Gamers (allebei 9 punten)
3. Meiden 1 alias de Beukers (0 punten)

De Voetbal Gangsters ontvingen uit handen van Mitchell Pol een bal, die direct in gebruik werd genomen. Je bent voetbalgangster of je bent het niet.

Parallel daaraan legden de jongsten een voetbalclinic af waar het op snelheid en behendigheid aan kwam. Omdat de jongste deelnemer 4 jaar was en de oudste 10 waren er 3 leeftijdscategorieën en dus ook drie winnaars:

4 – 6 jaar : Sebb Oldenstam (126 punten)
7 jaar : Sven de Jong (182 punten)
8-10 jaar: Jordy Nugteren (272 punten)

Zij ontvingen een mooie beker en natuurlijk was er voor alle kinderen een vaantje als aandenken en konden ze een patatje gaan eten in de kantine.

Het ochtendprogramma liep naadloos over in het 7 x 7 toernooi dat om 12.00 uur van start ging. En wat de namen bij inschrijving al deden vermoeden, waren de tenues kleurrijk en hilarisch. Het blijft ieder jaar weer leuk om te zien hoe inventief Rezoordse kraaien zijn. Aan het eind van de middag lieten de Spurs zien dat ze het spelletje nog steeds niet verleerd zijn en bloedfanatiek zijn. En de tokkies gingen er met de prijs voor best geklede team vandoor.

Ter afsluiting was er een gezellige BBQ, die inmiddels verplaatst was naar de overkapping vanwege wat regen. Maar gelukkig viel het mee en bleven velen gezellig hangen om het seizoen feestelijk af te sluiten. Om 22.15 uur klonk het inmiddels traditionele ‘You never walk alone’ en wisten we: dit is het einde van een geweldige dag.

De Rezoordse kraaien ‘never walk alone’, want met vereende krachten werd deze dag weer uit de grond gestampt. Aan iedereen die hier zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd… DANK JULLIE WEL!

Bekijk hier de foto’s