Tim van der Heijden Penaltykiller 2017-2018

Warme maar vooral geslaagde seizoensafsluiting

RIJSOORD – Het was een drukte van belang aan de Vlasstraat op deze donderdagavond. Rond 18.15 uur verzamelden de finalisten van de penaltybokaal zich op het hoofdveld, met in hun kielzog een grote schare supporters. De spanning was van de gezichten af te lezen en keeper Maurice de Groot kon zijn borst natmaken, want alle finalisten wilden met de felbegeerde penaltybokaal naar huis.

In de poule O7-O8 was na een spannende strijd Ivo Steenbergen de winnaar en zo bereikte hij een plekje in de Grande Finale. In de poule O9-O10 stelde Tim van der Heijden zijn plek zeker. En in de poule O11-O13 was het uiteindelijk Leon Boer die er met de winst vandoor ging. In de Grande Finale wist uiteindelijk Tim van der Heijden – met een aantal prachtige schoten – Maurice het meest te passeren. Tim mag zich de penaltykiller van het seizoen 2017-2018 noemen. Gefeliciteerd Tim!

Daarna snel door naar de kantine voor de patatjes, de prijsuitreiking en de speler van het jaar verkiezingen van alle teams t/m O 13. In de kantine was de temperatuur inmiddels subtropisch te noemen maar dat mocht de pret niet drukken. Alle trainers maakten ‘hun’ speler van het jaar bekend (best een klus om uit een team kanjers er  1 te kiezen) en reikten een mooie beker aan de gelukkigen uit. Een top prestatie natuurlijk! Gefeliciteerd allemaal.

En over top prestaties gesproken… Zie in 1,5 uur tijd maar eens voor ruim 150 kinderen patatjes te bakken. Of alle dorstige ouders van een verfrissend drankje te voorzien. En vergeet niet hoeveel uren trainers en leiders erin steken om alle kinderen te kunnen laten voetballen. En de dames van de activiteitencommissie die ‘vers’ zijn begonnen en dit soort activiteiten mogelijk maken… Een club maak je met elkaar en drijft op de top prestaties van vrijwilligers. Allemaal super bedankt voor een mooi seizoen!

Bekijk hier de foto’s