Seizoensafsluitingsweekend Rijsoord Vrouwen

Seizoensafsluitingsweekend Rijsoord Vrouwen

RIJSOORD – Voor de traditionele afsluiting van het seizoen vertrokken de Rijsoord vrouwen op vrijdag 18 mei met 15 dames richting Sint Anthonis in Brabant voor een gezellig weekend. Na aankomst werd alles en iedereen geïnstalleerd en volgde het eerste diner met lekkere soep, stokbrood en kruidenboter. De vrijdagavond werd er een geweldige quiz gedaan met z’n allen.

Na een goede nachtrust en stevig ontbijt werd het voetvolleynet klaargezet met dank aan een paar duitse jongens waarna gelijk een potje werd gespeeld tegen de jongens. Tussendoor werd er gelijk voor de innerlijke mens gezorgd. In de middag kwamen Arend en Bram langs en werd er over het afgelopen seizoen nagepraat. Tegen de avond werd de BBQ  aangestoken (met veel dank aan de Supportersvereniging Rijsoord) en werd er afscheid van Arend als trainer genomen met een dinerbon en een bos bloemen. Ook werden er enkele dames die stoppen met spelen in het zonnetje gezet met een kadobon. Na het eten werd er nog naar ijsjes gezocht, meters gelopen maar helaas geen ijs. Zaterdagavond gezellig ouderwets met spelletjes waarna om 24.00 uur Eva gefeliciteerd kon worden gefeliciteerd met haar verjaardag waar uiteraard op werd geklonken.

Op zondagmorgen werd er lekker uitgeslapen en vervolgens een prima ontbijt genuttigd. Hierna werd alles en iedereen klaargemaakt voor een solextour van een paar uurtjes. Om 13.30 uur werd er vertrokken in twee groepen die om ongeveer half vijf weer terug zouden moeten zijn maar men kan het al raden: 12 dames op een solex met mooi weer dus het werd half zes dat iedereen terug was. Maar wel genoten van een super leuke middag.

Na het eten van de overheerlijke macaroni waarna de verjaardag van Eva werd gevierd met taart, hapjes, drank en muziek. Alles hakte er aardig in en na een super weekend ging men één voor één naar het mandje.

De maandagmorgen werd nog even genoten van een ontbijt en na alles ingepakt, opgeruimd en auto’s vol laden was het tijd om terug te reizen naar Rijsoord na een heel geweldig en super gezellig afsluitweekend met ook veel dank aan Ria de Zeeuw die weer voor de perfect organisatie had gezorgd.

Leave a Reply