Pupil van de Week

Sem Jerins

Sem Jerins pupil van de week

RIJSOORD – Op 26 mei tijdens de thuiswedstrijd van Rijsoord 1 tegen Jodan Boys, is Sem Jerins pupil van de week. Deze penaltykiller van JO11-1 staat graag in de spits of speelt direct achter de spitsen. Maar ook een potje keepen doet hij niet onverdienstelijk nu teammaat Lucas zijn hand heeft gebroken. Als hij maar kan voetballen. Sem rekende er eigenlijk niet meer op om nog pupil van de week te worden, want als je moeder dat regelt val je natuurlijk buiten de boot was zijn gedachte. Niets is gelukkig minder waar en dus gaat op 26 mei een lang gekoesterde wens in vervulling.

Zijn favoriete speler is Steven Berghuis. En er is voor Sem maar 1 club: Feyenoord.

Zaterdag gaat Sem ervaren hoe het is als je in de Hoofdklasse A speelt en alles op alles moet zetten om daarin te blijven. Dan loopt hij een middagje mee met Rijsoord 1. Veel plezier Sem!