Penaltybokaal MO11-1

Shannon Roskam door naar finale Penaltybokaal

RIJSOORD – Anders dan anders, omdat de thuiswedstrijd van Rijsoord tegen Argon bij het gastvrije SV Slikkerveer werd gespeeld, meldden de meiden van MO11-1 zich rond 14.00 uur op het sportpark Reijerwaard. Natuurlijk misten we onze eigen Jeanne maar Slikkerveer had er alles aan gedaan om het de meiden naar de zin te maken.

Vanwege vakanties was het team niet compleet, maar toch liepen er 7 meiden mee het veld op met de mannen van Rijsoord 1. Na een massasprint begon de wedstrijd tegen Argon. In de rust mochten de meiden weer opdraven. De sproeiers van het kunstgras zorgden voor wat verkoeling en hilariteit, maar al snel lag de focus op de bal. En op Ibrahim El Koubai, die voor deze keer onder de lat plaatsnam. Het was de meiden ingefluisterd dat de kwaliteiten van Ibi meer op aanvallend gebied liggen en dat hadden ze in hun oren geknoopt. Wel super tof dat Ibrahim, bij gebrek aan een reserve doelman, de penaltybokaal wilde keepen zodat hij gewoon door kon gaan. Bedankt Ibi!

De eerste ronde was meteen een goede, bijna alle meiden wisten door slim in de hoeken te plaatsen het net te vinden. In de tweede ronde, die altijd spannender is, lukte dat alleen Nicky en Shannon. Deze dames mochten het in de derde beslissende ronde tegen elkaar opnemen. Shannon wist te scoren en gaat door naar de finale. Gefeliciteerd Shannon!

Bekijk hier alle foto’s